De aquamassage lijkt veel op een zonnebank. De kap gaat omhoog en u kunt er in gaan liggen met uw kleding aan. Wanneer u in de aquamassage ligt, sluit deze als een capsule om u heen. Alleen u hoofd is vrij. U bent beschermd tegen het water, zodat u droog blijft terwijl u kunt genieten van de aquamassage.
Er is een veelheid van hogedruk jets die op en neer gaan over uw lichaam. De temperatuur en de druk van een aquamassage zijn uitermate geschikt om te ontspannen, de bloedsomloop te verhogen, spierpijn te verlichten en pijn en stijfheid te verminderen door het hele lichaam. Het geeft u hetzelfde ontspannen gevoel als bij een traditionele massage.

Veel gezondheidvoorstanders raden aquamassagetherapie aan als een manier om om te gaan met de gevolgen van fibromyalgie, artritis, pijnlijke drukpunten en vele andere chronische aandoeningen. Het kan makkelijk gecombineerd worden met chiropractie of fysiotherapie.
Met een aquamassage kunt u alle voordelen van een traditionele massage ervaren zonder dat u uit de kleren hoeft. Elke keer is de massage van hoge kwaliteit, omdat u niet afhankelijk bent van de aandacht en kracht van de masseur. Met de aquamassagetherapie krijgt u elke keer weer dezelfde 100% inzet van de machine en dus elke keer het gewenste resultaat.

Laat de medewerkers van Rugcentrum Molina een afspraak voor u maken om de aquamassage een keer uit te proberen. Zelfs als u altijd baat heeft gehad bij een traditionele massage, geef de aquamassage een kans en zie wat deze nieuwe technologie voor u kan doen!

[title type=”h3″ class=”title_black”]Voordelen:[/title]
[check_list]

  • Verminderen van spierpijn
  • Verberterde slaap
  • Verhoogde circulatie
  • Pijnvermindering
  • Verhoogde beweging en flexibiliteit

[/check_list]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *